Ab Kasper Fotografie

Laatste Nieuws / Latest News

Op deze plaats staan de laatste nieuwtjes over wijzigingen op de site, bijgeplaatste foto's, nieuwe albums, etc 

Have a look here for the latest updates of the site 

 

Samenloop voor Hoop Zwolle 2014 

Afgelopen weekend 24 en 25 mei  vond in Zwolle voor de tweede keer de Samenloop voor Hoop plaats, een 24-uurs wandel-marathon, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het KWF.
600 deelnemers in 35 teams liepen gedurende 24 uur rondes op het terrein van Landstede, ondersteund door een keur van artiesten. Kijk in het nieuwe album Samenloop voor Hoop 2014 naar een  beknopt fotoverslag van deze gebeurtenis. De foto's zijn gemaakt door Rob Baar en Ab Kasper.

U kunt foto's nabestellen door op de knop Nabestellen te klikken . Daar vind u ook het complete overzicht van de gemaakte foto's.

Juli 2013; de nieuwe serie wenskaarten voor Intermezzo is klaar! 

De wenskaarten voor Intermezzo blijven een hit! De tweede bloemenserie  was alweer uitverkocht. Daarom is er weer een nieuwe serie wenskaarten met bloemen als thema gemaakt.
De kaarten zijn per setje van 10 met bijbehorende enveloppen te koop bij Intermezzo in Zwolle of via deze website. De prijs voor een setje van 10 kaarten bedraagt € 10,00 exclusief verzendkosten
De wenskaarten zijn te zien in het nieuwe album Intermezzo wenskaarten.

Een weekje Zeeland

We zijn net terug van een weekje Zeeland. Het is elke keer weer genieten van het landschap, de rustige dorpjes en de fraaie zonsondergangen.
Kijk in het nieuwe album Zeeland naar een fotoimpressie.

 

Duurzame markt Berkum

De duurzame markt in Berkum tijdens de Oranjeweek was een succes. Wethouder Dannenberg opende het Repair Cafe. In het fotoalbum Duurzame markt is een fotoverslag te zien.

Wenskaarten voor IntermeZZo

De nieuwe wenskaarten voor het Nazorgcentrum IntermeZZo zijn uit! 
We hebben twee series kaarten gemaakt, één serie bloemen foto's en een serie kleurrijke kaarten.De kaarten zijn per setje van 10 met bijbehorende enveloppen te koop bij Intermezzo in Zwolle of via deze website. De prijs voor een setje van 10 kaarten bedraagt € 10,00 exclusief verzendkosten
De wenskaarten zijn te zien in het nieuwe album IntermeZZo.

Samenloop voor Hoop Zwolle.

Op 16 en 17 juni 2012 vond in Zwolle de eerste Samenloop voor Hoop plaats, een 24-uurs goede doelen marathon waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van het Koningin Wilhelmina Fonds voor kankerbestrijding.
In het album Samenloop voor Hoop een compleet fotoverslag van deze belangrijke gebeurtenis.
 

Dinsdag 14 augustus 2012

Vandaag is de website weer bijgewerkt. We hebben een aantal oude albums verwijderd. Twee nieuw albums zijn toegevoegd, t.w. één van de Samenloop voor Hoop in Zwolle en één van de wenskaarten voor Intermezzo.

Zaterdag 18  juni 2011

In de Hoofdhof heeft professor Anne van der Meiden een interessante lezing gehouden over de toekomst van kerk en religie. Daarna hebben we een fantastische bacbecue gehad met 100 mensen. In het nieuwe fotoalbum BBQ is een fotoverslag te vinden.

De Paaswandeltocht in Berkum

Op Tweede Paasdag is in Berkum een wandeltocht gehouden waarbij op een aantal plaatsen episodes uit het Paasverhaal uitgebeeld werden. Het fotoverslag van de wandeltocht staat in het nieuwe album "Paaswandeltocht Berkum".

 

De lente komt eraan!  Spring is in the air!

De lente komt eraan, weliswaar nog langzaam, maar de voortekenen zijn er onmiskenbaar. Op de Asselse heide zijn de vennetjes nog bevroren, maar het zonnetje warmt de aarde op.
In het Kootwijkerzand sta ik al vroeg te wachten op de zonsopgang; het is nog mistig, maar daardoor ontstaat een speciaal sfeertje. Dauwdruppels hangen aan de planten. Wanneer de zon doorbreekt, zie je de tekenen van de lente: het ruig haarmos staat in volle bloei, grote plakkaten kleuren de aarde rood.
Naarmate de lente vordert zal deze serie nog worden uitgebreid.

Spring is coming, slowly, but without any doubt. The small bogs on the Asselse heide are still frozen, but the son starts to warm the earth.
I went again to the Kootwijkerzand to watch sunrise. It is still misty and dew drops can be found on many plants. As soon as the sun breaks through, the first signs of spring can be seen: large patches of blooming moss colour the earth red.
I will add more pictures as soon as spring is developing.

January 2011

Het is koud en regent buiten. Daarom ga ik maar een beetje mat water spelen binnen. Het resultaat: een leuke serie waterduppels. 

It is cold and rainy outside, so why not play with water inside.  It results in a nice series of pictures of falling waterdroplets.

 October 2010

De herfst komt er aan met z'n verblindende kleurenpracht. Paddenstoelen, beukenbossen in herfst kleuren en burlende edelherten. Het is een prachtige tijd voor fotografen.

September 2010

De zomer is voor bij, de herfst dient zich alweer aan. Het laatste album geeft een indruk van onze vakantie in Zuid Engeland.   

Daarnaast is een nieuw herfst album in de maak. Daarin zullen regelmatig foto's worden bijgeplaatst.

 Summer is over again. Please find an impression of our summer holidays in the England 2010 album.

An new album about the autumn is in the making. New pictures will be added regularly.

  

 

Mei 2010 / May 2010

Het Lente album is aangevuld met enkele recente lente foto's. Verder is een nieuw album met macro foto's toegevoegd. Veel plezier met de nieuwe foto's

To the album of Lente on Texel a few additional pictures have been added. A completely new album with macropictures is now available. Enjoy looking at it!